Birth into Being

“What if nothing is holding you back?”

 

dvd-pdf-front

 

 

Her kan du se et 25 min utdrag fra filmen

“Birth as we know it”.

 

 

 

 

Mitt møte med Elena Tonetti og Birth into Being: 

osho-620En del av oppvåkningen handler om å gjennomskue og forløse det imprintet vi måtte ta over gjennom unnfangelsen, tiden i magen, fødsel og de første årene av livet. Her har jeg mye kunnskap og erfaring fra det flergenerasjonelle traumearbeidet med resonansprosesser/konstellasjoner. I 2014 møtte jeg Elena Tonetti Vladimirova og det hun kaller “The Birthing Field”.

Den største gaven jeg opplevde gjennom 16 dager sammenhengende prosess var erfaringen av å åpne for Den Sanne Tantriske Virkelighet; vår kropp er skapt av cellenes ekstatiske delinger. Vi er levende bevissthet i en levende, elskende kropp.