Healing av traumer i kvinnekroppen

Healing av traumer i kvinnekroppen

 

The Body Remembers

 

Dette kurset er for kvinner som vil komme i kontakt med og forløse dype minner som sitter i kroppen. Det kan være gjennom sykdom, symptomer, ulykke eller utbrenthet. Eller at du har opplevd det forferdelige å miste et barn, enten ved spontanabort/abort, dødfødsel eller senere dødsfall.

Vi lager en veldig trygg ramme og går varsomt fram til smerten som har satt seg i kroppen.  Helt konkret lar vi kroppen få «snakke med oss» gjennom det våkne feltet der andre kvinner kan representere områder i kroppen vår:  hva er det hjertet prøver å si?  livmoren, eggstokkene, brystene, ryggsøylen…? Hva er det kroppen vet om oss som den bare klarer å formidle gjennom smerte og ubehag?

Det er et vakkert og sårt utsagn som sier at:

 

“Sjelen er i smerte og kroppen roper etter hjelp”

 

Dette er et dypt personlig arbeid. Gjennom det våkne, vitende feltet får du hjelp til å møte det som ligger under den kjente historien om livet ditt og komme i kontakt med det som var ukjent, gjemt og glemt i deg. Eller du får støtte til å forløse det du allerede vet, men som har vært for vondt til å møte alene.

På en varsom og samtidig veldig sterk måte er du velkommen til å avslutte fortid, komme til nåtid og bli sett, hørt og tatt imot her med alt du er. Dette kan åpne for mulighetene dine for framtiden. Hva er det du lengter etter bortenfor smerten?

 

Ta kontakt om du er interessert i dette kurset eller om du trenger å prate med meg om disse livserfaringene: mira.tveitane@gmail.com

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt om du vil arrangere kurs nær der du bor.