Referanser

Tilbakemeldinger og referanser:


 

Før jeg begynte  å delta i konstellasjoner hos Mira  var min kjennskap basert på  en konstellasjon jeg deltok i for ca 8 år siden.
I starten hos Mira brukte jeg mye energi på å tenke på om jeg gjorde de riktige tingene for de som deltok  sammen med meg i gruppene Mira ledet. Med god veiledning fra Mira klarte jeg å ble tryggere og tryggere i en gruppe.

Mira er  trygg, erfaren, støttende, bestemt, vennlig og tydelig som terapeut – alt det som var viktig for meg i min prosess. Jeg tvilte aldri på om hun tålte de ulike følelsenes som jeg ga uttrykk for i terapien.

Mira har mye kunnskap og lang erfaring i traumearbeid.

Jeg kan trygt anbefale henne som terapeut.

Trine, sykepleier

 


 

Gjennom individuelle timer og kurs hos Mira har jeg fått en bedre relasjon til meg selv, partner, familie, kolleger og venner. Og jeg sover bedre om natten!
Kari, helsearbeider

 

 


 

“Jeg kan på det varmeste anbefale kursene til Mira. Metodene og innsiktene på kursene er unike, akkurat som hun. Mira er bare herlig og hun fremstår veldig trygg i rollen som kursleder. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt i prosessene, noe som har vært veldig viktig for meg.”

Heidi

 

 


 

Mira har en helt spesiell trygghet rundt seg, som gjør at jeg føler tillit til henne og  arbeidet i gruppen. Hun er helt tilstede og det merkes fort at hun virkelig bryr seg og vil vel for hver enkelt av oss deltakerne.  Humør og smil er lett tilgjengelig  –  det er deilig mellom alle rundene . Mira er opptatt av å formidle teori og får oss til å forstå metoden, i tillegg til at det er stor åpning for å stille spørsmål om det meste.

Arbeidet har for min del gitt svar på mange spørsmål rundt “hvorfor ting er som de er” og steg for steg har jeg kommet videre mot å “finne meg”  igjen, i tillegg til klarhet i hodet og større ro. Det har vært en gave for meg.

Janne

 

 


 

“Tankene mine var; selvfølgelig,  jeg vet hvem jeg er (finnes det noen som ikke vet hvem den er). Etter at jeg har begynt med arbeidet med Mira, fikk jeg bevisst at jeg kjenner meg ikke i det heletatt. 

Nå vet jeg hvordan hade  jeg det allerede da jeg var i morsmagen, som spedbarn, som barn, som ungdom, som voksen alder og hvordan det har jeg nå.
Å bli kjent med meg selv er dyrebart “følelse” jeg bruker som “åpent dør”i livet mitt videre.
Ja,  jeg har ganske mange traumer.
Det stemmer, det gjør vondt å gå inn i traumearbeidet, det er vondt å få kontakt med dype emosjoner, men alt sammen er GULL VERDT. Å bli kvitt med gamle “mønster” og å bli kvitt med å bære gammel last på sjelen er den STØRSTE GAVEN jeg har fått noen gang.
Jeg er ikke ferdig med traumearbeidet, men det jeg gjort til nå er hjulpet meg med å løse livssituasjon  bedre, og jeg lært å se livet fra en annen side. Livet mitt har begynt å gå i en annen (bedre) retning. (det er ikke noe “drama” lenger, mye mindre konflikter i hverdagsliv, har fått bedre forståelse for “min situasjon” og jeg “klikker” ikke så fort…..)
Fikk vite at jeg er flink til å male, flik å tegne.
Jeg har lært at LIVET KAN VÆRE GØY
Og det som er en av VIKTIGSTE  tingene for meg er:
Hos Mira: jeg ble trygg, ble sett, ble hørt, ble forstått, ble ikke dømt men fått stor støtte og ble likeverdig person (følte meg ikke som “utlendingen”)
Kort sagt GULL VERDT erfaring som absolutt vil anbefale for alle som vil ha ET ANNERLEDES LIV!
Edina

 

Jeg har tenkt på denne tilbakemeldingen. Det er jo så mye å nevne. Å se seg selv utenfra, tankene, følelsene og relasjonene. Å kunne betrakte det indre landskapet gjennom filtformene og de ulike fargene gir en oversikt og mulighet til å se meg selv utenfra.

Det viktigste er deg, Mira. Din ro og evne til å tåle alt jeg rommer. Du møter med hjerte, humor, kunnskap og åpenhet. Hos Mira kan jeg strekke meg ut og vokse. I møte med hennes toleranse og respekt, kunne jeg gå inn i dyp skam og smerte. Hos henne kunne jeg forløse sorg. Mira sto som en påle da jeg ramlet inn i sorgen.

Kari

 

 


 

Jeg ble kjent med Mira på en familie oppstillingstrening i Dalsland 2011 (ikke sikker med årstall). Hva har skikkelig rørt meg hva hennes historie. På dette tidspunktet har jeg tatt oppstillinger og kurs i 5 år og det var det verste og mest tragiske hva jeg hadde hørt.
Senere prøvde jeg kveldsoppstillinger med henne og jeg ble rørt ved hennes omfavnende måte å ta vare på hennes kursdeltakere. Jeg følte meg ivaretatt fra første sekund og det har blitt slik de siste 8 år. Til idag.
I tillegg likte jeg hennes klarhet og profesjonalitet mens hun jobbet, alltid i forbindelse med en medfølende og veldig sensitiv måte å være på med sine deltaker. Til tross for at jeg flyttet tilbake fra Norge til Tyskland fra noen år siden, har jeg fortsatt med å ta sesjoner hos henne: via Skype, som har fungert helt utmerket.
Mira har vært en av de viktigste, kanskje den viktigste personen i livet mitt de siste år. Jeg har gått gjennom dype og fundamentale forandringer, helt overlatt til meg selv. Gjennom oppstillinger, coaching og guided meditasjoner og avspenning har hun hjulpet meg å komme gjennom disse kriser og å ta i avgjørende øyeblikk de riktige valgene.
Til slutt må man gjøre jobben selv. Men det har vært en gave å ha en levende engel med føtter fast på jorda og en høy profesjonalitet samt en veldig bred spektrum av kunnskap og visdom ved sin side. I tillegg har Mira vært en av de veldig få personer i livet mitt som har vært i stand til å se meg i dypten, bredden og høyden som ingen andre.
Jeg vet ikke om jeg ville ha klart meg uten deg å komme meg gjennom den jungelen livet og jeg selv er. Nå begynner jeg å se lyset etter så mange år med hard jobbingen og slit. Det er mye takk til deg og din utrolige helhjertelig støtte.
Tusen tusen takk Mira!! Jeg kommer alltid være takknemlig for dine jobber du har gjort med meg.
Jeg kan anbefale denne damen på det varmeste ?????
Wolfgang Löwenherz
Kokk og skuespill student
Berlin