8-10. mars: Womb Wisdom – Yoni Love

Womb Wisdom – Yoni Love:

The heart of feminine spirituality

 

Velkommen til ei helg med fordypning inn til den kroppslige og energetiske  opplevelsen av hva feminin spiritualitet kan være.

Her er det rom for hele syklusen og alle årstidene! Ikke bare vekst og solskinn, men også kraften i den mørkere siden av syklusen.

Vi gjør praksiser som støtter det som allerede er sunt og lar det sunne få vokse fram enda mer.

 

 

PRAKSISER UNDER KURSET:

* Womb Yoga, yogapraksiser som ærer og nærer kvinnekroppen
* Yoni Shakti: om syklusen -hvordan vi genererer energi for oss selv
* Undervisning og praksiser som gir erfaring av de forskjellige kroppene våre: energi som fysisk opplevelse, som eterisk og vital, mind og emosjoner, intuisjon og visdom, bliss og væren.
* Meditativ berøring for hvile, velvære og sunne grenser
* Dans og fri bevegelse!

 

 

 

PRAKTISK INFORMASJON:

Dato: 8-10. mars 2019

Sted: Grini mølle, Grinidammen 10, rett ved Røa i Oslo.

Pris: kr 2200.
Early bird ved påmelding innen 17. februar: kr 1800

VENNINNEPRIS: kr 1800 pr kvinne når dere er to eller flere som melder dere på sammen.

PÅMELDING til Mira: mira.tveitane@gmail.com
Ring gjerne om det er noe du lurer på: +47 41105653

www.miratveitane.com

Velkommen!

 

 

 

MER OM KURSET:

Jeg er i ferd ved å gå inn i en stille fordypningperiode dette året, 2019.

Jeg er i en fase der jeg integrerer kunnskap og lærdom jeg har erfart gjennom mange år. Det er en kreativ periode der noe nytt ønsker å komme opp og til syne – jeg er i ferd med å finne en ny måte å arbeide på, men det tar tid å la det vokse fram.

Det blir ikke mange store kurs dette året, derfor vil jeg denne helgen gi deg muligheter til å bli kjent med noen av de viktige lærerne jeg har hatt så du kan gå rett til kilden og finne mer næring. På engelsk høres det så fint ut: ”Honoring my teachers – å ære mine lærere”. Det kjennes veldig riktig og godt ut!

 

I løpet av helgen åpner vi også for en dypere samtale om hva kvinnesirkel er: hva er det vi søker når vi søker oss sammen? Hva er det vi lengter etter?

 

Det spirituelle feltet er så stort og ofte uoversiktlig. Jeg ønsker å dele et sansende, vakkert og intimt rom der vi kan hvile og være sammen uten krav. Og jeg ønsker å dele noen enkle praksiser som du kan leve med i hverdagen og som ikke tar så lang tid. Praksiser som ernærende uansett hvor du er i syklusen og uansett hvordan dagsformen er. Det viktige er en stabil kontakt inn og kontakt ut som faktisk berører og beriker livet hver dag. Noe som aktiverer det kreative potensialet i oss og som fornyer sinnet på en måte så glede og letthet får plass i hverdagene.

 

 

 

OM MIRA TVEITANE:

Mira har bakgrunn fra meditasjon, healing, kunstterapi, dans, sang og lengre meditasjons-opphold i kloster. Hun har studert religionshistorie ved universitetet i Oslo.

I 2003 fikk utdanning og arbeidsvei en klar retning da konstellasjonsfeltet ble tilgjengelig for utdanning og en enda dypere selvutviklingsprosess.

Mira har utdanning innen Yoga Somatics, Restorative and healing Yoga og Womb Yoga.

For tiden fordyper hun seg i spenningsfeltet mellom Traumer og Tantrisk Visdom.

 

Påmelding til Mira: mira.tveitane@gmail.com

Ring gjerne om det er noe du lurer på: +47 41105653

 

VELKOMMEN INN I SIRKELEN <3